VINROMMET AS

Vinrommet AS leverer kvalitetslagring av vin, som du kan stole 100% på. Våre vinskap og vinrom sørger for at vinen din har optimale temperatur- og luftforhold – alltid. Velg mellom våre komplette vinrom i sort, lekkert design – eller få en skreddersydd løsning tilpasset ditt areal og behov. Vi har gjort det enkelt å montere og igangsette vinrommet. Våre «Plug & store»-produkter setter du sammen på noen få timer. Sett inn stikkontakten, så er det klart til bruk. Vi leverer selvfølgelig gratis på døren.

Våre vinrom har temperatur -og luftgaranti og du kan enkelt justere temperaturen på displayet i rommet. Produktene er utviklet i samarbeid med Thermocold AS – ledende leverandør av kjøleløsninger til det norske markedet i over 35 år. Alle vinrommene er utviklet og produsert i Norge, og har 5 års garanti.

Daniel Monk Berge har 25 års erfaring fra it-bransjen. Der har han hatt diverse lederstillinger i små og større internasjonale selskaper innen it-distribusjon. Etter å ha solgt et selskap i 2016 begynte tankene om å finne en ny hobby å melde seg. Interessen for mat og vin har alltid vært stor og i 2017 begynte han å kjøpe vin fra de klassiske regionene. Det ble investert i et vinskap, men etter kort tid begynte drømmen om et skikkelig vinrom å melde seg. Markedet var preget av få aktører og et begrenset utvalg: det ble starten på historien om Vinrommet AS.