Går du med et ønske om din egen vinkjeller, vinvegg eller et vinrom?
Da bør du snakke med oss på Vinrommet AS
Vi er spesialister på løsninger for lagring av vin. Sammen med deg gjør vi en analyse av dine behov for å komme frem til den beste løsningen. Er det kun optimale lagringsforhold for vin som er målet eller skal det være et møbel som skal stå i en stue, gang, en kjellerstue eller under en trapp? Et vinrom kan nesten bygges hvor som helst. Skal du ha et kombinert kjølerom og vinrom med 4 grader for mat og 12 grader for vin? Et vinrom kan komme i mange variasjoner. Vinrommet AS hjelper deg med å finne den beste løsningen.

Den beste metoden for å få stabil temperatur er et godt isolert rom. Våre vinrom bygget opp av ferdigstøpte elementer som sikrer optimale forhold for ønsket temperatur og luftfuktighet. Et rom bygget av elementer har bedre isoleringsevne enn et vinrom bygget i treverk. Optimal temperatur ved langtidslagring av vin er mellom 10 og 14 grader og med en luftfuktighet på rundt 65%. Løsningen vår egner seg like godt til et innebygget vinrom eller til en stilig vinvegg med skyvedører med isolert glass. Ved å velge en slik løsning vil du få et meget bra utgangspunkt for lagring av vin i mange år. Har du en ledig vegg kan du få en vinvegg tilpasset perfekt til ditt miljø. Har du en innvendig bod kan denne bygges om til et flott vinrom kledd med våre elementer støpt på mål. Elementene kommer i fargen matt svart og på vinrom på inntil 12M3 (1200 liter) trenger man kun utgang til et standard strømuttak. Det vil si at man trenger ikke koble til vann eller avløp.

Vinrommet AS leverer rom og design etter ditt ønske. Vår kuldemester kvalitetssikrer og godkjenner alle tilbud på vinrom bygget i treverk. For å sikre en ryddig og god prosess produseres det alltid en teknisk tegning som leveres sammen med pristilbudet. Dette gjøres for å sikre at tilbud og forventning er avklart på forhånd. Etter aksept av tilbud vil våre håndverkere bygge ditt vinrom eller vinkjeller i henhold til avtale. La oss hjelpe deg å realisere ditt drømmeprosjekt.

Vinrommet AS leverer kvalitet – Alltid!

cropped-vinrommet_favicon.jpg

Avgjørende for vellykket vinlagring

  • Et godt isolert rom
  • Stabil kjølig temperatur mellom 8 og 14 grader.
  • Luftfuktighet rundt 65%.
  • Lavt støynivå på aggregatet.
  • Unngå direkte sollys.

Ønsker du mer informasjon?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.